A kisebb, egynapos túrákat, eseményeket nem töltjük fel ide, azok csekkolásához látogass el Facebook oldalunkra »
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az event elmúlt.

Rafttal a Rába folyón

szeptember 10. - szeptember 12.

Magyarország 3. leghosszabb folyóján a szinte érintetlen szépségű Rábán fogunk evezni. Az Ahoj Adventure csapatának vezetésével szelídítjük meg a viszonylag sebes Rába „hullámait”. A megszokott kajakok, illetve kenukat raftokra váltjuk, ami az egyik legbiztonságosabb vízi jármű, amivel szinte lehetetlen felborulni.. A Rába Ausztriában az Alpok délkeleti lejtőjén ered, így a Rába élővilágára jellemző, hogy egyszerre alpokaljai, szubmediterrán és kontinentális jegyeket hordoz. Mi Rábagyarmaton szállunk vízre, ez lesz a táborhelyünk, itt fogunk egy kempingben sátorozni. Első nap Csörötnek, második nap pedig Csákánydoroszlótól evezünk lefelé. A túrára azok jelentkezését várjuk, akik rendelkeznek úszó tudással, természetesen az evezés alatt az úszás tudás mellett is kötelező mellényt viselni.

MOCSKOS ANYAGIAK

EGYESÜLETI TAGOKNAK ÚJ HARCOSOKNAK
20.000 Ft 22.500 Ft

A részvételi díj tartalmazza a sátorhelyet felszerelt kempingben, a hajók bérlését és szállítását, a szükséges felszereléseket, a szakszerű túravezetést, illetve a szervezés egyéb felmerülő költségeit. Nem tartalmazza az utazás költségét, melyet vagy telekocsi rendszerben bonyolítunk le, vagy lehet érkezni vonattal is. A túrán csak egyesületi tagok vehetnek részt, így az új harcosokra vonatkozó részvételi díj valójában a 2021-es évre vonatkozó tagdíjat foglalja pluszban magában. Amennyiben szeretnél részt venni a túrán és még nem vagy tagja egyesületünknek, kérjük hogy töltsd ki a belépési nyilatkozatot is.

LÉTSZÁMLIMIT

12 fő

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ

2021. szeptember 5.


A jelentkezésed a részvételi díj átutalásával válik érvényessé, amelyet jelen esetben kérjük 7 napon belül – vagy minél hamarabb – tegyél meg, mert a túravezetést és a hajókat kötbérezik, ha nem jelzünk előre a létszámról. Köszönjük!

SZÁLLÁS

Rábagyarmaton hivatalos kempingben, saját sátrakban. Amennyiben van sátrad és befogadsz magad mellé hálótársat, ezt a jelentkezéskor jelezd.

ELLÁTÁS

Önellátásra rendezkedünk be, ami jelenthet este közös éttermezést, bográcsozást, vagy teljesen egyénileg megoldott bármi egyebet is 🙂

SZÜKSÉGES TAPASZTALAT ÉS ERŐNLÉT

Úszástudás feltétel és örülünk ha vízitúrás tapasztalatod is van valamennyi. Ha tudsz úszni de sosem eveztél az sem feltétlen probléma, de a csapatban hajónként egy tapasztalt evezősre mindenképp szükség van.

FELSZERELÉS

Sátor, derékalj, hálózsák….most ide nem írunk mindent le, majd a jelentkezőkkel megbeszéljük mi kell, mi van, mit tudunk adni stb.

Részletek

Kezdés:
szeptember 10.
Vége:
szeptember 12.

Helyszín

Rába
Magyarország

Szervező

Nacsa Nóra
Telefon:
+36205931063
E-mail:
nacsa.nora@lizzard.hu