Klubélet – események

Szeretnénk, ha egyesületünk nem csak a túraszervezés keretei között teljesedne ki, hanem tagjainkkal együtt közösen egy nagy baráti társaságot is alkotnánk. Ezért a természetjáráshoz szorosan nem kapcsolódó egyéb érdeklődési köröknek is igyekszünk teret adni.

Facebook csoportok

Ezeket a csoportokat kifejezetten az egyesületünk tagjainak és szűk baráti körüknek hoztuk létre. Ha ismersz minket közelről, személyesen és/vagy egyesületünk tagja vagy, de nem vagy benne eme csoportokban, azt jelezd felénk hamarjában és már javítjuk is ezt a tévedést 🙂

Lizzard Klub – Jelenlegi és volt egyesületi tagok, közeli barátok csoportja. Ez gyakorlatilag a Lizzard központi csoportja, itt születnek, hírdetődnek meg a nyilvánosan nem meghirdetett események, túrák, valamint általában itt osztjuk meg egymással utazásainkról az élményeinket.

Lizzard Filmklub – A természet szeretete után második nagy szerelmünk a mozgókép művészeti alkotások bambulása. Szoktunk szervezni házimozis, vacsoracsatás filmklubokat, de járunk moziba is, illetve nagy rajongói vagyunk a Food Film Fighters becenévre hallgató előadásnak. Ebbe a csoportba csak a Lizzard Klub tagjai nyerhetnek bebocsájtást 🙂

Lizzard MászóKa-Land – Falmászás, sziklamászás. Ha nem sétálunk, akkor a vertikális élvezeteknek hódolunk. Szintén csak tagok előtt nyitva álló csoport.

Klub estek

Rendszeres jelleggel egyelőre év végén szoktunk szervezni egy nagyobb összejövetelt, ahol a mögöttünk álló év élményeit oszthatjuk meg egymással, jó társaságban, jó zenével, étellel, itallal körbebástyázva magunkat. A későbbiekben tervezzük rendszeresen (mondjuk havonta) megszervezett klubbestek beiktatását!