Egyesületi hírlevél 2021/1

A jelen szomorú helyzetben sajnos a nyilvános túrák szervezésének lehetősége nem adott, ezért lehet az, hogy a Túranaptárat még nem árasztottuk el programokkal. De ne csüggedjetek, rengeteg terv van tarsolyban arra várva, hogy megnyisson az ország. Kitartás!

Adó 1%

Ha tetszik amit csinálunk és szívesen veszel részt eseményeinken, vagy csak szimpatikusak vagyunk és szeretnél segíteni, úgy ezt megteheted személyi jövedelemadód 1%-ának a felajánlásával. A befolyó összegeket szertárfejlesztésre, költségek csökkentésére, illetve hosszabb távon kallódó túristaház felújítására, üzemeltetésére fordítanánk, amellett, hogy szeretnénk növelni a nomád túráink számát és minőségét. 

Feljánláshoz, ezt írd az adóbevallásrodra: 18902622-1-41
Bővebb infót ezzel kapcsolatban ide kattintva olvashatsz!

MTSZ matricák és kedvezmények

Idén is megújítottuk a Magyar Természetjáró Szövetségi tagságunkat, illetve a BTSSz tagságunkat is, amely számos kedvezményre jogosítja egyesületünk tagjait. Az érvényesítő matricák megérkeztek, átvételükről külön értesíteni fogunk benneteket. Tagjainknak járó kedvezmények:

  • TEKA kártya 4900 Ft helyett 1900 Ft
  • Kéktúra igazolófüzet 1990 Ft helyett 1490 Ft
  • Változó mértékű kedvezmények teljesítménytúrák áraiból
  • Változó mértékű kedvezmények Cartographia turistatérképek áraiból

Mézesmadzag?

Hogy a korlátozások feloldásáig is legyen valami amit lehet várni, nagy vonalakban ezek várhatóak idén, ha már lehet menni:

#nomádtúrákorrvézésig #csoklovina #csillagpark #túlélőtúra #3000+ #dolomitok #magastátra #nemsorolokfelmindent

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük