Jelentkezés tagnak

Ha eldöntötted, hogy szeretnél csapatunk része lenni, akkor itt találod a taggá válás lépéseit. Először is töltsd ki és küldd el az alábbi belépési nyilatkozatot és mi utána felvesszük veled a kapcsolatot. A regisztrációt követően a tagsághoz be kell fizetned még az éves tagdíjunkat is. Ha még nem tudod, hogy szeretnél-e Egyesületünkbe belépni, akkor olvasd el a tagságról szóló kis kérdezz-feleleket, melyben szerintünk minden információt megtalálsz arról, hogy milyen előnyökkel jár az egyesületi élet. Ha mégsem kaptál minden kérdésedre választ, akkor keress minket nyugodtan elérhetőségeinken, vagy írj ránk Facebookon és válaszolunk!

BELÉPÉSI NYILATKOZAT

Az elküldött nyilatkozatot mi majd kinyomtatjuk a megadott adataiddal és az első közös túránkon megkérünk majd, hogy írd alá a hivatalosság jegyében 🙂

Ha regisztráltál, fizesd be az éves tagdíjat, amely 5000 Ft és az aktuális naptári évre szól!

Átutalással:

Leguán Osztag Természetjáró Egyesület
16200120-18542675
MagNet Magyar Közösségi Bank Zrt.

Vagy személyesen készpénzben, előre egyeztetett időpontban.

Ennyi 😉

Ha a fenti lépéseket teljesítetted, akkor mi regisztrálunk hivatalosan mint egyesületi tag, és onnantól élvezheted a tagsággal járó összes előnyt. Az egyesületi tagsággal egyúttal elfogadod az egyesület Alapszabályát és a Részvételi feltételeket is!