Üdvözlünk 2024-ben!

Köszönjük, hogy idén is Lizzard tagként kívánhatunk neked nagyon boldog új évet. Nagy reményekkel nézünk 2024 elé, rengeteg ötletünk és tervünk van, ráadásul egyre többen segítenek ezek megvalósításában. Remélhetőleg a körülmények is olyan irányba változnak, hogy ezeket maradéktalanul meg tudjuk valósítani Veletek és végig tudjunk egyensúlyozni ezen az új esztendőn is! Egy részüket már megtekintheted a túranaptárban, a maradékot majd szép lassan töltögetjük fel. 

Tagdíj befizetés emlékeztető

Amennyiben szeretnél idén is velünk tartani a kalandjainkon, kérjük, hogy fizesd be az idei évre szóló tagdíjat 2024. január 31-ig, ami az évek óta töretlenül emelkedő kiadások ellenére továbbra is változatlanul 5000 Ft-ba kerül. Ezt megteheted átutalással vagy Paypalon keresztül is, illetve ha ez neked egyszerűbb akkor személyesen készpénzben is, egy előre egyeztetett időpontban.

Bankszámla számunk:
Leguán Osztag Természetjáró Egyesület
16200120-18542675

Paypal:
lizzard@kocz.hu

Adó 1%

Idén is hatalmas segítség ha személyi jövedelemadód 1%-át részünkre ajánlod fel. Sőt ha másokat is buzdítasz erre, azért még külön egy nagy ölelés jár! Azzal, hogy minket támogatsz, segítesz nekünk továbbra is abban, hogy a túráink közel önköltséges áron legyenek meghirdetve, hogy továbbra is egy jelképes hozzájárulás fejében tudjuk megszervezni az évzáró ünnepélyünket, hogy az éves egyesületi pólókat le tudjuk gyártani és hogy egy-egy különlegesebb, tematikus túrát is meg tudjunk szervezni részvételi díj nélkül, ahogy tavaly is. Meg persze, az sem elhanyagolható, hogy így pontosan tudod mire lett elköltve a felajánlásod, hiszen a költségvetésünk teljes egészében transzparensen megtekinthető a weboldal Pénzügyek menüpontja alatt.

Adószámunk, ami szükséges a felajánláshoz:
18902622-1-41

Túranaptár 2024

Pontos dátumok, még a legtöbb eseményhez nem állnak rendelkezésre, de nagy vonalakban az alábbi eseményekre számíthattok idén (meg persze még többre, ami ad-hoc kerül megrendezésre hirtelen elhatározásból):

  • 3 vagy 4 nomád túra
  • 1 Erdélyi, 1 Ausztriai és 1 Magas-Tátra túra
  • Evezés az Ipolyon – ami tavaly kimaradt
  • Bringás reggeli
  • 4 napos kaland Szlovéniában (rafting, canyoning, ferrata)
  • Gombázós túrák tömkelege Nóri jóvoltából
  • Egyéb tematikus túrák

Közgyűlés

Az éves rendes közgyűlésünk dátuma idén 2024. április 30. kedd. Erről fog menni külön értesítő tagjainknak, de érdemes lehet előre beírni a naptárba, hogy el ne felejtődjön 😉 A közgyűlésen való részvételért továbbra is 5 pont jár.

Ezúton is kívánunk mindenkinek nagyon boldog és élményekben gazdag Újévet! 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük