Események betöltése
Események keresése

Következő Események

Események List Navigation

2019.április

Kalandozás az északi határ mentén

április 5. - április 7.
Zemplén Kalandpark, Sátoraljaújhely, Magyarország + Google Térkép

Országunk második legészakibb középhegységi területe a Zemplén, Budapesttől három órányi autózásra terül el. Hiába található keleten, az infrastruktúrája sok szempontból pont a másik irányt idézi. A környék látnivalói közül leginkább talán Füzér várát érdemes kiemelni, de a Kemence-patak völgyében robogó kisvasút és a Kőkapu nevű sziklaformáció is megér egy látogatást. Sátoraljaújhelyen verünk tábort majd, a kalandpark szomszédságában. Szombaton és vasárnap is két program közül választhat, aki velünk tart: az egyik csapat beleveti magát a Zemplén-hegység vadregényes erdeibe, míg a másik a kalandpark falmászó termében, a canopy pályán vagy épp a Sólyom kötélpályáján múlatja az időt aktív kikapcsolódással. Péntek esti indulással tervezünk és vasárnap esti érkezéssel.

Tudj meg többet »
2019.május

Nomád túra a Vértesben

május 18. - május 19.
Vértes, Magyarország + Google Térkép

Miért szeretjük a Vértest? Mert szegény érdemtelenül elhanyagolt, turista alig koptatja ösvényeit és mégis olyan vadregényes, amit érdemes közelebbről szemügyre venni. Ennek apropóján most két egész nap alatt megpróbálunk egy jó nagy kört tenni, amellyel lehetőleg minden fontos látnivalót érintünk. Az éjszakát is a természet csodálatos ölelésében töltjük megpróbálva felvenni annak ritmusát, hogy ha csak erre a rövid időre is, de kiszakadjunk a mindennapok pörgéséből. A Vértesben nem kell nagy szintemelkedésekre számítani, így aki most próbálna megismerkedni a nomád túrázás szépségeivel, annak jó belépőt jelenthet ez a túra.

Tudj meg többet »
2019.június

Rafttal a Szigetközben

június 1. - június 2.
Szigetköz, Magyarország + Google Térkép

A Duna egyik - ha nem a - legvadregényesebb tájegysége országunk észak-nyugati határa mentén terül el és úgy hívják Szigetköz. Az Ahoj Adventure csapatának segítségével most ide látogatunk majd el és a megszokott kajakok, illetve kenuk helyett a vad vizekről ismerős raftokkal járjuk be a folyónak ezen szegletét. Zátonyok és kis szigetecskék között folydogáló tiszta vízfolyás, sok zuhatag, változatos vízíjáratok szövevénye, erdők, belső tavak, és az itt élő erdei és vízi állatok mindenütt fellelhető nyomai teszik izgalmassá evezésünket. Ráadásul a…

Tudj meg többet »

Közeli (magas) hegyeken: A Hochschwab

június 8. - június 10.
Hochschwab, Ausztria + Google Térkép
+ Export Events