A kisebb, egynapos túrákat, eseményeket nem töltjük fel ide, azok csekkolásához látogass el Facebook oldalunkra »
Események betöltése
Események keresése

Következő Események

Események List Navigation

2020.november

Évzáró a Börzsönyben

november 28. - november 29.
Börzsöny, Magyarország + Google Térkép

Idén is szeretnénk méltó módon megköszönni, hogy sokan velünk tartottatok még akkor is, ha ezt járványhelyzet jelentősen megnehezítette és kényelmetlenné tette. Túrázzuk át együtt az utolsó hónap fordulót a Börzsöny erdeiben és töltsünk el egy vidám estét. Idézzük fel az elmúlt év túráit, üljük körül a tábortüzet és sütögessünk kedvünkre. A túra csak úgy mint tavaly és eltérve az összes többi túránktól: zártkörű. Ez azt jelenti, hogy kizárólag azon tagjaink vehetnek részt rajta, akik már elérték legalább a Közlegény rangot.…

Tudj meg többet »
2021.január

Nomád kalandok hóban: Kékestető dupla

2021. január 23. - 2021. január 24.
Mátra, Magyarország + Google Térkép

A terv az, hogy a Mátra egyik legszebb völgyén felkaptatunk az ország legmagasabb pontjára, majd a keleti gerinc szikláit megcsodálva leereszkedünk a Pisztrángos-tóhoz. Az itt eltöltött éjszaka után aztán nyugat felé indulunk és ismét felkapaszkodunk ezer méter fölé, hogy aztán a Csurgó-patak mentén érjünk vissza Mátrafüredre.

Tudj meg többet »
2021.február

Hótaposás a Burok-völgyben

2021. február 13. - 2021. február 14.
Bakony, Herend, Magyarország + Google Térkép

Szokásos téli túránk helyszínéül idén a Keleti-Bakonyt választottuk. Egy hosszabb és egy rövidebb túrát teszünk a környéken a két nap alatt, amelyek viszont szintemelkedést egészen keveset fognak tartogatni, így a táv sem lesz annyira megterhelő. Első nap iktatjuk be a névadó túrát: végig sétálunk a Burok-völgyön, hogy felfedezzük a geológia különböző csodáit. Másnap Tésről indulva Tési-fennsíkot járjuk körbe, ahol egy régi szélmalom és a Savanyú Jóska barlangja is emeli majd a látványvilágot.

Tudj meg többet »
2021.május

Csillaglesen Somogyban

2021. május 22. - 2021. május 24.
Zselic, Magyarország + Google Térkép

Részletek hamarosan...

Tudj meg többet »
+ Export Events