Felszerelés bérlés

Egyesületünk szertárát igyekszünk lehetőségeinkhez mérten folyamatosan bővíteni és a rendelkezésre álló eszközöket a tagoknak és külsősöknek is használatba adni. Itt találod az aktuális felszerelésbérlési információkat. Ha szeretnél felszerelést bérelni, jelezd igényedet az info@lizzard.hu e-mail címen!

Árlista

Nagyobb méretben való megtekintéshez kattints a táblázatra!


A feltüntetett árak egy teljes hétre vonatkoznak, ami alól kivételt képez a falmászáshoz szükséges sisak és beülő, melyeket egy napon belül is lehet bérelni. Egy hétnél hosszabb időtartamú bérlés esetén a bérleti díj megállapítása egyéni megállapodás kérdése.

Bérlési feltételek

  • Az egyesületi tagoknak közlegény rangtól kezdődően nem kell letétet fizetniük a bérléskor és a rangjuknak megfelelő arányban kevesebb bérleti díjat is kell fizetniük. Részletekért csekkold a Lizzardier pontverseny menüpontot!
  • A tagoknak járó kedvezmény egy fajta eszközből egyszerre csak egy darabra vonatkozik. Ha többet szeretnél egyszerre bérelni, akkor a további darabokra a teljes bérleti díj fizetendő.
  • A bérelt eszközök előre egyeztetett időpontban vehetők fel és adhatók le az egyesület székhelyén.
  • A fizetés a felszerelés átvételekor, személyesen, készpénzben történik. A bérelt dolgokért a teljes időtartamra vonatkozó bérlési díjat előre kell befizetni.
  • A bérlő felelősséggel tartozik az eszközök állapotának megóvásáért. Amennyiben a bérelt felszerelés, eszköz megsérült, via ferrata kantár elszakadt, a Bérlő köteles a felszerelés árát megtéríteni.
  • Egyes felszerelések életvédelmi eszközök. Ezekkel kapcsolatban bármilyen nem várt esemény bekövetkezését kérjük jelezzétek (pl. karabiner leejtése, sisakra nagyobb kő esése), ugyanis egy jelentéktelennek tűnő sérülés is jelentőséggel bírhat, így az eszköz további használata veszélyes lehet.
  • A bérelt felszereléseket, eszközöket a bérlők saját felelősségükre használják. A használat során történt balesetekért, az Egyesület semmilyen felelősséget nem vállal.
  • Felszerelést csak 18. életévét betöltött személy bérelhet.

Jelenleg bérelhető felszerelések listája

BEÜLŐ Edelrid Jay’s S-L 4 db
HEGYMÁSZÓ SISAK Salewa, Simond S-XL 5 db
VIA FERRATA KANTÁR Salewa / FIXE 4 db
VÍZTISZTÍTÓ MSR 1 db
TÉLI HÁLÓZSÁK (-7/-14) Husky, Loap 3 db
TÉLI DERÉKALJ (R 3,5) Robens Air Impact 2 db
KEMPING SÁTOR Quechua Arpenaz 4.1 1 db
KEMPING MATRAC Quechua Air Basic 70 cm 3 db
HÓMACSKA Veriga Ice track M-L 3 db

via ferrata szett bérlés klettersteig kölcsönzés beülő kantár sisak