A kisebb, egynapos túrákat, eseményeket nem töltjük fel ide, azok csekkolásához látogass el Facebook oldalunkra »
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az event elmúlt.

Gesäuse 4.0 – nem adjuk fel!

október 7. - október 9.

A környék eddig mindig (3X!!!!) megviccelt bennünket az időjárással, de majd most végre szikrázó napsütésben koptathatjuk a bakancsunkat az Alpok szikláin. Igen! Célállomásunk ismét Prabichl lesz és a fő attrackiók között szerepel a Buchstein megmászása, egy fél napos rafting a Salza folyón és egy páratlan szépségű tengerszem körüli túra. Csúcsélmény, adrenalin, víz, hegy, ősz! Ausztria, jövünk!

MOCSKOS ANYAGIAK

EGYESÜLETI TAGOKNAK ÚJ HARCOSOKNAK
68.000 Ft 73.000 Ft

Ez tartalmazza:

  • A szállást 2 éjszakára a Hotel Banhof-ban
  • A szombati és a vasárnapi reggelit, illetve a szombati vacsorát.
  • A vasárnap délelőtti rafting túra minden felszerelését és díját
  • Az adókat és egyéb járulékos költségeket
  • Új harcosoknál az idei évre vonatkozó egyesületi tagdíjat

Nem tartalmazza:

  • Az utazás költségét (ezt a sofőrökkel mindenki egyénileg rendezi)
  • Az egyéb egyéni/fakultatív kiadásokat

LÉTSZÁMLIMIT

12 fő

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ

2020. szeptember 25.


A jelentkezés a részvételi díj befizetésekor válik érvényessé! A jelentkezéstől számított 4 napon belül kérjük a részvételi díjat utald át. Amennyiben az utalás nem történik meg a helyedet átadhatjuk más jelentkezőnek.

PROGRAM

0. nap – Leutazás 1. nap – Buchstein (Táv és szint: 20 km / 1650 m) 2. nap – Rafting és Leopoldsteinersee (Táv és szint: 6 km / 50 m

SZÁLLÁS

A Hotel Banhof-ban, emeleteságyas szobákban.

ELLÁTÁS

A szállásunkon félpanziós ellátást kapunk. Ágynemű és törölköző úgyszintén jár a szobákhoz.

SZÜKSÉGES TAPASZTALAT ÉS ERŐNLÉT

Ez a túránk főleg a tapasztaltabb rókáknak szól, nem árt ha túráztál mág nagyobb távokat, és jártál sziklásabb környezetben. Amennyiben nem vagy biztos, hogy neked való-e ez a túra, nyugodtan keress minket és válaszolunk a kérdéseidre!

FELSZERELÉS

Kényelmes túrabakancs, kis hátizsák a napi felszerelés hurcolásához, étel-ital, esőkabát, időjárásnak megfelelő túraöltözet, esetleg túrabot. A jelentkezőknek küldünk egy javasolt checklistát 😉

Péntek este, meló után indulunk telekocsi rendszerben Ausztria felé. A lemaradókat welcome drinkkel várjuk a szálláson 🙂

Gstattnerbodenből indulva egyenes út visz fel a Buchsteinhaus-ig. Akarom mondani cikkcakkosan egyenes. A háztól viszont már több lehetőség közül is választhatnánk, de nem a ferrátát lőjük be célpontnak, hanem a normál úton, a csúcsot kerülve fogjuk elérni tetejét. Igazi Alpesi csúcsélményben lehet részünk, hiszen egy sziklás kifejezetten marcona hegy tetejére érkezünk. Visszafelé a már megismert útvonalon ereszkedünk vissza.

*Aki úgy érzi, ehhez még edzenie kell, az Enns folyó mentén gyönyörködhet az Alpesi panorámában, egy sokkal kényelmesebb túraútvonalon.

Reggeli után megismerkedünk a túravezetőinkkel, a neoprén ruhákkal, az evezéstechnikával és a Salza folyóval. Két helyen a bátrabbaknak lesz lehetősége szikláról, illetve hídról ugrálni a vízbe. Az adrenalin FRÖCCS után, száraz ruhákba bújunk és elautózunk a Leopoldsteinersee partjára, ahol egy kellemes sétával zárjuk a hétvégét a tó körül.

Részletek

Kezdés:
október 7.
Vége:
október 9.

Helyszín

Gesäuse
Admont, Ausztria

Szervező

Koczur Richárd
Telefon:
+36203961021
E-mail:
koczur.richard@lizzard.hu