Bye-bye híradó 2019

Tökéletes lezárása ez az idei évnek: megtartottuk a közös bogrács party-t a Sasfészek Turistaházban, a Fekete-hegyen és rögtön beköszöntött a tél, jelezve, hogy közelednek az ünnepek és közeledik egy újabb év.

Segíts nekünk, hogy segíthessünk

Mielőtt ráfordulnánk arra, hogy mi történt velünk az elmúlt évben és mi fog történni jövőre, szeretnénk megragadni az alkalmat arra, hogy felhívjuk a figyelmet miszerint a következő adóbevallásban, már minket is ki lehet választani a személyi jövedelemadó 1%-os felajánlásának mezőinél. Rengeteg világmegváltó tervünk van azzal kapcsolatban, hogy mire szeretnénk az így befolyó pénzeket felhasználni, de mindegyik azt a célt szolgálja, hogy a tagjaink és a velünk túrázók egyszerűbben, olcsóbban, könnyebben jussanak természethez, szálláshoz, utazáshoz. Minden fontos információt összeszedtünk egy adó 1%-al foglalkozó aloldalon, de ide is felbiggyesztjük a legfontosabbat, ha minket szeretnétek támogatni:

Leguán Osztag Természetjáró Egyesület
Adószám: 18902622-1-41

Előre is köszönjük! A fenti linkelt oldalon találtok mellesleg egy nyomtatható kártyát, amit lehet osztogatni 😉

Túratervek

Szép lassan kerülnek fel a 2020-as évre előirányzott túráink. Jó pár felkerült már címszavakban, kettőre tudtok már jelentkezni is, de vannak még a tarsolyban titkos tartalékok, amelyeket még egyáltalán nem töltöttünk fel. Természetesen ezeken kívül egy-napos túrákra bármikor lehet meglepetésszerűen számítani, ehhez a Facebook oldalunkat kell kitartóan követnetek.

Idén még az ünnepek előtti nagy rohanás közepette azért javasoljuk, hogy lassítsatok le és tartsatok Nórival, hiszen a legfontosabb embernek is jár az ajándék ilyenkor: saját magatoknak! Önismereti és művészetterápiás túráján garantáljuk, hogy mindenki kívül-belül megújult energiákkal vághat majd bele a bejglik és halászlevek elpusztításának rituáléjába.

Az év túratársa 2019

Szolidabb évet zártunk, mégis rengeteg helyre eljutottunk. Voltunk ismét Ausztriában, sátoroztunk januárban a Börzsönyben, zip-line-oztunk a Zemplénben, raftingoltunk a Szigetközben és rengeteg létrát megmásztunk Szlovákiában.

Ezeken az állomásokon átívelően az öt legmotiváltabb tagjaink gyűjtött pontszámai az alábbiak szerint alakultak:

  1. Bojtor Gergely – 80 pont
  2. Bodó Miklós – 58 pont
  3. Mészáros Kinga – 55 pont
  4. Nacsa Nóra – 44 pont
  5. Kiss Dóra – 30 pont

Gergőnek át is adtuk a hétvégén a megérdemelt jutalmát, mely egy Vaude technikai polár volt, ezúton is gratulálunk neki ismét. Ezen kívül a tavalyi év túratársa díjazott – Nóri – jutalmát is pótoltuk, ő egy Salewa durastrech nadrággal lett gazdagabb. Jövőre sok sikert kívánunk az újabb kiélezett versenyhez. Az év túratársa díj pontos pontszámítása szabályai átdolgozás alatt vannak, amint készen leszünk vele, itt a weboldalon közzé fogjuk tenni!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük