A kisebb, egynapos túrákat, eseményeket nem töltjük fel ide, azok csekkolásához látogass el Facebook oldalunkra »
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az event elmúlt.

Rafttal a Szigetközben

2019. május 31. - 2019. június 02.

A Duna egyik – ha nem a – legvadregényesebb tájegysége országunk észak-nyugati határa mentén terül el és úgy hívják Szigetköz. Az Ahoj Adventure csapatának segítségével most ide látogatunk majd el és a megszokott kajakok, illetve kenuk helyett a vad vizekről ismerős raftokkal járjuk be a folyónak ezen szegletét. Zátonyok és kis szigetecskék között folydogáló tiszta vízfolyás, sok zuhatag, változatos vízíjáratok szövevénye, erdők, belső tavak, és az itt élő erdei és vízi állatok mindenütt fellelhető nyomai teszik izgalmassá evezésünket. Ráadásul a raftoknak köszönhetően attól sem kell tartani, hogy esetleg megmártózunk akaratunkon kívül a Dunában, mert ezek a hajók gyakorlatilag felboríthatatlanok.

MOCSKOS ANYAGIAK

EGYESÜLETI TAGOKNAK ÚJ HARCOSOKNAK
16.900 Ft 20.650 Ft

Az ár tartalmazza

  • a szállást saját sátorban (ha nincs megoldjuk)
  • áram vételezési lehetőséget a kempingben
  • a szombat esti grillparty-t
  • a raftokat és a szükséges egyéb felszereléseket
  • a szakszerű vízitúravezetést az Ahoj Adventure jóvoltából
  • az adókat és a szervezés egyéb költségeit.

Mivel ezen túrán kizárólag egyesületünk tagjai vehetnek részt, az új harcosoknak az ár tartalmazza az idei évre vonatkozó tagdíjat is. A reggeli és az utazás költségeit viszont nem tartalmazza!

LÉTSZÁMLIMIT

10 fő

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ

2019. május 12.


A jelentkezés a részvételi díj befizetésekor válik érvényessé! A jelentkezéstől számított 7 napon belül kérjük a részvételi díjat utald át.

TÚRAVEZETŐ(K)

Az eseményt Nacsa Nóra szervezi, a vízitúrákon pedig az Ahoj Adventure túravezetője lesz segítségünkre.

SZÁLLÁS

Kempingben, sátorban

ELLÁTÁS

A kempingben jól felszerelt vizesblokk és konyha van. Szombaton közös Grillparty-t rendeltünk a csapatnak vacsorára, viszont a vasárnapi reggelit, illetve nap közbeni étkezéseket mindenki magának tudja majd megoldani.

SZÜKSÉGES TAPASZTALAT ÉS ERŐNLÉT

Úszás tudás szükséges a túrán való részvételhez, ezen kívül viszont semmilyen különleges edzettség vagy szuper képesség nem igényeltetik, bárki számára élvezettel végig lapátolható a két nap, így evező-szűz társaink jelentkezését is várjuk 🙂

FELSZERELÉS

Fürdőruha, hálózsák, derékalj mindenképp szükséges lesz, ezen kívül egy szokásos 2 napos kempingezésből kiindulva állítsátok össze az elpakolandó holmikat. Indulás előtt azért mindenkinek küldünk egy javasolt cheklistát.

No Fields Found.

Részletek

Kezdés:
2019. május 31.
Vége:
2019. június 02.

Helyszín

Szigetköz
Magyarország

Szervező

Nacsa Nóra
Telefon:
+36205931063
E-mail:
nacsa.nora@lizzard.hu