A kisebb, egynapos túrákat, eseményeket nem töltjük fel ide, azok csekkolásához látogass el Facebook oldalunkra »
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az event elmúlt.

Nomád túra a Vértesben

2019. május 18. - 2019. május 19.

Miért szeretjük a Vértest? Mert szegény érdemtelenül elhanyagolt, turista alig koptatja ösvényeit és mégis olyan vadregényes, amit érdemes közelebbről szemügyre venni. Ennek apropóján most két egész nap alatt megpróbálunk egy jó nagy kört tenni, amellyel lehetőleg minden fontos látnivalót érintünk. Az éjszakát is a természet csodálatos ölelésében töltjük megpróbálva felvenni annak ritmusát, hogy ha csak erre a rövid időre is, de kiszakadjunk a mindennapok pörgéséből. A Vértesben nem kell nagy szintemelkedésekre számítani, így aki most próbálna megismerkedni a nomád túrázás szépségeivel, annak jó belépőt jelenthet ez a túra.

MOCSKOS ANYAGIAK

EGYESÜLETI TAGOKNAK ÚJ HARCOSOKNAK
ingyenes 3.750 Ft

Az új harcosoknál a részvételi díj az idei évre vonatkozó tagdíjat foglalja magában.

LÉTSZÁMLIMIT

10 fő

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ

2019. május 15.

SZÜKSÉGES TAPASZTALAT ÉS ERŐNLÉT

Tény, hogy nagyobb pakkot fogunk cipelni, mint egy átlag kiránduláson, de cserébe nem kell annyi emelkedőt leküzdeni a terület sajátosságai miatt. Ha sosem túráztál nem biztos hogy ezt javasolnánk kezdésnek, de ha már van egy kis tapasztalatod, akkor a több napos kalandokba tökéletes bevezetést fog ez a kaland nyújtani.

FELSZERELÉS

Megfelelő hátizsák (40-60 literes), kényelmes túrabakancs, sátor, hálózsák, derékalj (vagy ponyva és függőágy), fejlámpa, két napi élelem…a részletes checklistát küldjük a résztvevőknek majd.

No Fields Found.

Részletek

Kezdés:
2019. május 18.
Vége:
2019. május 19.

Helyszín

Vértes
Magyarország

Szervező

Koczur Richárd
Telefon:
+36203961021
E-mail:
koczur.richard@lizzard.hu