A kisebb, egynapos túrákat, eseményeket nem töltjük fel ide, azok csekkolásához látogass el Facebook oldalunkra »
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az event elmúlt.

Gyalogtúra és edzés a Fellegvárban

2018. szeptember 15. @ 08:20 - 18:00

„Ősz húrja zsong” s kezdődik a várva várt túraszezon. A fellegvári túrát mobilitás és erőnlét fejlesztő túrárának terveztük, aminek célja, hogy fejlessze a tudatos túrázást. A túra során olyan ismeretekre és módszerekre tehetsz szert, ami által nagyobb stabilitással fogsz tudni közlekedni változékony terepen, ami által megelőzhetővé válnak bizonyos sérülések és nem utolsó sorban felmérheted a jelenlegi erőnléted. Az Apátkúti-völgy az ügyességet teszi próbára, a többszöri patakon átkelés igénybe veszi az egyensúly érzékünk, a kidőlt fák közti bujkálás pedig a rugalmasságunkat. A visegrádi fellegvár megmászása jó erőpróba, ott dolgoznak az izmok… de az állóképességünkre is szükség lesz.

MOCSKOS ANYAGIAK

EGYESÜLETI TAGOKNAK ÚJ HARCOSOKNAK
ingyenes ingyenes

A túra minden résztvevő számára ingyenes!
A volánbuszra a jegyet mindenki maga vásárolja. Ha jön elég sofőr telekocsis utazásra is van lehetőség, ezt kérlek jelezzétek és megszervezzük.

LÉTSZÁMLIMIT

20 fő

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ

2018. szeptember 13.


TALÁLKOZÓ

08:20 Újpest-Városkapu XIII. kerület
09:00 Szentendre autóbuszállomás
09:45 Pilisszentlászló, községháza

TÁV ÉS SZINT

23 km / 660 m

TÚRAVEZETŐK


Túravezetőid Kremlicza Levente és Nacsa Nóra lesznek.
Levi erőnléti edző nagy tapasztalattal rendelkező túrázó és terepfutó, aki az egyéni adottságok figyelembevételével (pl. térdgyengeség) támogatást tud nyújtani túrázás és terepfutásra felkészítő mozgás, edzések téren.
Nóri túra coach, túravezető, túraszervező, aki a mentális felkészülést fogja támogatni igény szerint megoldásfókuszú coaching technikákkal.

FELSZERELÉS

Évszaknak megfelelő kényelmes, réteges, esőálló öltözet, túrabakancs. A túrára elegendő ennivaló, minimum 1,5 liter folyadék.

UTAZÁS

Volánbusszal: Újpest-Városkapu – Szentendre autóbuszállomás – Pilisszentlászló községháza
Aki autóval jön Pilisszentlászló községházánál tud parkolni. Kb. a túratáv felénél, Visegrádon lehetőség van kiszállni, innen is indul vissza közvetlen autóbusz Budapestre.

No Fields Found.

Részletek

Dátum:
2018. szeptember 15.
Időpont:
08:20 - 18:00
Esemény Category:

Helyszín

Pilis
Magyarország

Szervező

Nacsa Nóra
Telefon:
+36205931063
E-mail:
nacsa.nora@lizzard.hu