Események betöltése
Események keresése

Következő Események

Események List Navigation

2018.április

Hódítsuk meg Ukrajna tetejét! (MEGTELT)

április 28. - május 1.
Kőrösmező, Kőrösmező, Ukrajna + Google Térkép

Kopasz, a hegylábnál is csak fűvel borított kétezres csúcsok, Kvászt szürcsölő falusi gyerekek, a Fekete-Tisza völgyében megbúvó néma történelem. Ez vár rád többek között, ha velünk tartasz Kárpátalja legmagasabban fekvő térségébe, Kőrösmezőre. GAZ66-os csapatszállítókkal rójuk majd a környék kevésbé jó állapotú hegyi útjait, hogy a Hoverla (magyarul Hóvár) és az Ikerhavas csúcsok gyalog is elérhető közelségbe kerüljenek.

Tudj meg többet »
2018.június

Nomád túra a Mátrában

június 9. - június 10.
Mátra, Magyarország + Google Térkép

Hagyományos, nyári nomád túránkat idén az ország legmagasabb hegységének tövében képzeltük el. Tavaly az időjárással és a gázlókkal gyűlt meg a bajunk, idénre vízeséseket, kilátókat és gázlók nélküli, ámde annál vadregényesebb patakvölgyeket tervezünk. Minden szükséges kelléket a túléléshez a hátunkon cipelünk, így az jut majd osztályrészül, amit hajlandóak vagyunk belegyömöszölni a hátizsákunkba.

Tudj meg többet »

Mesebeli tájakon a Kelet-Mecsekben

június 23. - június 24.
Mecsek, Magyarország + Google Térkép

Több napos túráinkon csak egyesületi tagok vehetnek részt, de jelentkezéskor egyben lehetőséged van belépni az egyesületbe is . Jelentkezés tagnak! MOCSKOS ANYAGIAK 5.000 Ft / fő Ez tartalmazza a szállást 1 éjszakára turistaházban ágyneművel, a reggelit és a vacsorát, az adókat és a szervezés egyéb költségeit. Jelentkezés RÉSZLETES MEGHÍVÓ PDF FORMÁTUMBAN Budapestiként ha túrázni készül az ember belföldön az első két opció, ami eszébe jut, a Pilis és a Börzsöny. Néha-néha eljutunk a Mátrába vagy a Bükkbe, de vannak olyan…

Tudj meg többet »
2018.augusztus

Mócok földjén: A Pádis fennsík

augusztus 17. - augusztus 20.
Pádis, Románia + Google Térkép

Van Erdélyben egy hegység, amely magányosan meredezik a Kárpátok gyűrűjének belsejében. Ez nem más mint a nagyon találó névvel illetett: Erdélyi-szigethegység, azaz a Bihar. A masszívum legismertebb része a Pádis-karsztfennsík, mely Románia egyik legkülönlegesebb karsztvidéke, mivel a karsztjelenségek valamennyi változata megtalálható itt. Óriási belmagasságú barlangok, dolinák, víznyelők, markáns szurdokok…minden ami szükséges egy igazán kalandos és látványos gyalogtúrához.

Tudj meg többet »
2018.szeptember

Vándortúra az Alacsony-Tátra főgerincén

szeptember 7. - szeptember 9.
Alacsony-Tátra, Szlovákia + Google Térkép

Részletek hamarosan...

Tudj meg többet »
2018.október

Határon innen és túl: Szádelő

október 6. - október 7.
Szádelő, Szlovákia + Google Térkép

Részletek hamarosan...

Tudj meg többet »
+ Export Events