A kisebb, egynapos túrákat, eseményeket nem töltjük fel ide, azok csekkolásához látogass el Facebook oldalunkra »
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az event elmúlt.

Nomádolás a Bakonyban

2017. június 24. - 2017. június 25.

Esemény Navigation

Hagyomány-teremtő jelleggel nyáron egy hétvégére minden évben bevesszük magunkak Magyarország egy csodálatás erdejébe és elbújunk a civilizáció elől a hegyek között.Idén a Bakony lesz terítéken a vadregényes szurdokaival, patakvölgyeivel és fűben hempergésre ösztönző rétjeivel. Természetesen idén is mindent magunknak biztosítunk, sátorban alszunk, azt eszünk, amit magunkkal viszünk (és amit találunk). Este tábortűz mellett lehet elmesélni az ilyenkor szokásos szellemtörténeteket emberölő vadkanokról és a Slendermanes élményeinkről. Az idő függvényében ki-ki aludhat sátorban, vagy pusztán a földön a szabad ég alatt, de ismét jó szolgálatot tehetnek a függőágyak is 🙂

A TÚRÁN CSAK EGYESÜLETI TAGOK VEHETNEK RÉSZT!

JELENTKEZÉS

 

Részletes leírás PDF formátumban: KATTINTS IDE!

MOCSKOS ANYAGIAK
2.500 Ft / fő (gyerekeknek ingyenes)
Ez a jelentkezés komolyságát hivatott szolgálni és az egyesület épülésére fordíttatik;)

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ
2017. június 22.

UTAZÁS
Telekocsi rendszerben, melynek összeszervezésében segítünk!

CÉLPONT
Bakony, Magyarország

SZÁLLÁS
Nomád túra, nomád körülmények: nincs ellátás, a szállásunk pedig egy arra alkalmas erdei zúg lesz, ahol felállíthatjuk a sátrainkat, kiakaszthatjuk a függőágyakat és tábortüzet csiholhatunk.

FELSZERELÉS
Természetesen a szokásos túraöltözet elmaradhatatlan, de a nomád jellegre való tekintettel érdemes több egyéb kelléket is magunkkal cipelni, melyről a jelentkezésedet követően küldünk majd egy részletes általunk javasolt listát. Ez az a túra, ami időjárástól függetlenül meg lesz tarva, így ennek megfelelően kell készülni vízhatlan és meleg ruhákkal is, illetve felszereléssel.

SZÜKSÉGES TAPASZTALAT ÉS ERŐNLÉT
Mivel minden cuccunkat a hátunkon fogjuk cipelni a szokásosnál nagyobb fizikai felkészültséget igényel a túra, de átlagos-sportos erőnléttel senkinek nem okozhat problémát. A két nap alatt összesen 30-35 km-t fogunk megtenni, tehát nem kell kifejezetten hosszú távokra készülni.

JELENTKEZÉS

Részletek

Kezdés:
2017. június 24.
Vége:
2017. június 25.

Szervező

Koczur Richárd
Telefon:
+36203961021
E-mail:
koczur.richard@lizzard.hu

Helyszín

Bakony
Herend, Magyarország