Felkészülés, programok és nyers tények

A 2018-as közgyűlés eredményei

A január elején megtartott éves közgyűlésen számos kérdésben született konszenzus és egy újabb évre biztosítottuk a zavartalan fejlődés kereteit. A jelenlévők elfogadták a 2017-es pénzügyi beszámolót, illetve a 2018-as költségvetési tervet is. Ezeket (csak úgy mint a közgyűlés jegyzőkönyvét) elérhetővé is tettük, itt weboldalon a Dokumentumtár menüpont alatt. Idén tervezzük, hogy via ferrata szetteket szerzünk be, így azokat kedvezményes áron tudjátok majd bérelni tőlünk.

MTSZ tagság

egyesületi tagsági kártya mtsz matrica mintaMég januárban beadtuk a Magyar Természetjáró Szövetségnek a jelentkezésünket egyesületként, melyre egyelőre még nem kaptunk hivatalos megerősítő választ, de továbbra is türelmesen várjuk. Amint kivillan a zöld lámpa, minden egyesületi tagunknak küldünk majd egy értesítést, hogy átvehessék a 2018-as évre vonatkozó MTSZ matricát és az ehhez szükséges egyesületi tagsági kártyát. Ezzel olyan kedvezményeket tudtok majd érvényesíteni, mint a Természetjáró Kedvezménykártya olcsóbb kiváltása (4900 Ft helyett 1500 Ft), az MTSZ kiadványok akciós áron történő megvásárlása és egyes teljesítménytúrákon való kedvezményes részvételi díjak. Továbbá ez szükséges ahhoz is, hogy hivatalosan természetjáró minősítést szerezzen valaki és MTSZ pontokat gyűjtsön.

Készülj fel egy 3000-esre!

készülj fel az első 3000-esreAz idei év további izgalmakat is tartogat majd számotokra (és számunkra is). Elindítunk egy olyan programot, amelyen résztvevőknek abban fogunk segíteni, hogy mind fizikailag, mind lelkileg felkészüljenek az első 3000 méter feletti csúcs meghódítására. Ebben Kremlicza Levente, erőnléti edző és Nacsa Nóra, coach fogja segíteni a kiválasztottakat. A program részletei még kidolgozás alatt vannak, de előre láthatóan március végére minden lepel lehull. Fontosnak érezzük kiemelni azonban így előjáróban, hogy nem technikai és/vagy elméleti tudást fogunk majd átadni a jelentkezőknek, hanem a fizikai és szellemi rátermettségüket szeretnénk olyan szintre hozni, hogy önbizalommal telve vághassanak neki új kihívások teljesítésének. A hegymászás technikai és elméleti részét egy MHSSz és az MHOK által jegyzett egyesületnél tudjátok megszerezni, melyben tudunk segíteni, tanácsokat adni, hogy kihez fordulhattok bizalommal.

Új év, új kalandok

Szép lassan csorgatjuk fel az idei programok részletes leírásait is, ezzel párhuzamosan pedig nagyon felpörögtek a jelentkezések. A szervezésnél az egyik alap kritérium, amelytől nem szeretnénk eltérni a családias hangulat, amelynek a kis létszám az egyik sarokköve. Ez természetesen azt eredményezi, hogy nem tudunk minden érdeklődőnek, minden eseményre helyet biztosítani, de a legnépszerűbb túrákat még az is lehet, hogy megismételjük. A belföldi egy napos események viszont folyamatosan kerülnek fel Facebookra, általában 1, maximum 2 héttel a túra előtt. Ezek továbbra is egyesületi tagság nélkül látogathatóak és ingyenesek maradnak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük