Közgyűlés paprikás krumplival!

Egyesületi híradó következik! Vasárnap megtartottuk az első hivatalos közgyűlésünket, melyet tekinthetünk amolyan utólagos alakuló ülésnek, hiszen közgyűlés nélkül alakultunk februárban és mostanra érettek meg azok a gondolatok, célok és elképzelések, amelyeket tisztázni kellett. Helyszínül az országos tűzgyújtási tilalom miatt végül a Két Rombuszt választottuk, mert mindenképpen egy bogrács jó paprikás krumpli majszolása közben szerettük volna a kényes témákat átbeszélni. Elvégre tele gyomorral mégis kellemesebb gondolkodni.

  1. Első körben gyorsan átfutottunk egy-egy eldöntendő kérdéskörön, így például a tagdíj mértékén és a fizetés gyakoriságán, amit teljes egyetértésben végül hagytunk úgy ahogy van, azaz továbbra is évente 5000 Ft fejében gyűjtögetheti mindenki a felvarrókat.
  2. A következő téma, amit szintén rohamléptekben megszavaztunk a weboldal saját domain alá való áthelyezése, ennek eredménye, hogy már ezt a bejegyzést is a www.lizzard.hu égisze alatt olvashatod!
  3. Hamarosan mi is tagjai leszünk a Magyar Természetjáró Szövetségnek, így aki egyesületünk tagja, az egyben MTSZ tagsággal is fog rendelkezni, és élvezheti annak minden előnyét.
  4. A befolyó bevételeket elsődlegesen a működési költségek mellett klettersteig szettekre fogjuk költeni, mert eddig is arra volt a legnagyobb igény, az nem volt mindenkinek.
  5. Tisztáztunk pár adminisztrációs kérdést is, ezzel nem is untatnék senkit.
  6. A beszélgetés utolsó – nagyobb – része pedig arról szólt, hogy ki miben szeretne/tudna hozzájárulni az egyesületi élethez, és milyen ötletekkel lehetne még egyedibbé, érdekesebbé tenni a tagok lehetőségeit.

Miután betermeltük az étket és mindent megvitattunk szép lassan mindenki elkezdett hazafelé szállingózni…nem csoda, hiszen délután három óra volt már. A teljes jegyzőkönyvet egyébként elérhetitek mindenkor a Hasznos menü Dokumentumtár menüpontja alatt.

Végül még egy laza evezést is bevállalt a délutános műszak a Béke Csónakház szponzorálásával. Köszönet mindenkinek a részvételt innen is! Aki nem jött, de szívesen csatlakozna legközelebb, az kattintson gyorsan a Jelentkezés Tagnak című menüpontra és jöjjön gyíknak, mert az sokak szerint jó 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük